نمک تصفیه شده

نمک یکی از مواد غذایی ضروری برای بدن است و به عملکرد صحیح بدن و مغز کمک می کند.
اما مصرف نمک غیر استاندارد می تواند خطرات بیشماری را برای بدن داشته باشد.

نمک نصفیه شده

 

گذشته و نکنولوژی امروز نمک تصفیه شده دلچسب :

با توجه به تاریخچه نمک خوراکی در کشور که از زمانهای قدیم بطور سنتی از معادن و یا دریاچه استخراج و با روشهای نیمه صنعتی مانند روش کوبشی آنها را به صورت نمک پودر درآورده و بسته بندی کرده و به بازار روانه می کردند. این محصول با کلیه املاح و مواد مفید و غیر مفید به خوراک مصرف کنندگان میرسید تا اینکه در دهه 60 ادارات و سازمانهای مربوطه جهت بهبود بخشیدن به وضعیت سلامت جامعه و به لحاظ کنترل بیماری گواتر اضافه کردن یٌدات پتاسیم را به نمک خوراکی به جدیت پیگیری کردند و متعاقباً در دهه 70 روش تولید نمک با کمی تغییر به روش شستشو تبدیل شد که در این روش مقدار کمی از ناخالصی و املاح زیان آور را از نمک جدا کرده و با وضعیت بهتری به مصرف کنندگان ارائه و وارد بازار شد که با توسعه صنعت و ورود تکنولوژی جدید در عرصه تولید نمک خوراکی در دهه 80 به منظور حذف تمام ناخالصی ها و املاح زیان آور روش تصویه جدید که تبلور مجدد نام دارد وارد عرصه تولید و صنعت گردید. نمک خوراکی به طور کاملاً علمی تصفیه و با خلوص بیش از 99/2% تولید و روانه بازار مصرف گردید وبا توجه به نیاز سرانه، لازم بود که کارخانجات سنتی به سرعت جای خود را به صنعت و تکنولوژی نو واگذار نمایند تا این محصول برابر استانداردهای جهانی و سازمان بهداشت و معاونت غذا و داروی کشور تولید و دراختیار عموم مصرف کنندگان عزیز قرار گیرید. از این رو کلیه روشهای گذشته منسوخ و از دستور کار ادارات و سازمانهای مسئول و ذینفع خارج گردید، لذا تولید نمک خوراکی تصفیه به روش تبلور مجدد جایگزین کلیه روشهای پیشین گردید که در این پروسه کلیه املاح و ناخالصی ها مانند – گل و لای – کلسیم- منیزیوم – سولفات و فلزات سنگین و غیره از مواد اولیه جدا شده و پس از افزودن یٌد به مقدار مفید محصول تولیدی جهت آزمایش، نمونه برداری شده و پس از تست و کنترل فاکتورهای یاد شده و تأیید آن محصول تولید شده به سیلو ذخیره جهت بسته بندی در سایزهای گوناگون برابر سلایق مصرف کنندگان داخلی و یا صادرات منتقل میگردد. لذا کلیه مصرف کنندگان عزیز توجه داشته باشند در موقع خرید نمک به نوشته تصفیه به روش تبلور مجدد دقت لازم را نموده و جهت حفظ سلامتی خود و خانواده محترمشان از نمکهای شناخته شده مانند نمک دلچسب استفاده نمایند و از محصولات فاقد این مشخصه که با نامهای گوناگون در بازار موجود است استفاده نشود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *