نمک صنعتی شکری

 

نمک شکری یا نمک گرانولی به نمک هایی با دانه بندی ۱٫۲ تا ۲٫۵ میلیمتر گفته می شود.

بسته به طبقات سرند، معمولا روی سرند دوم باقی می مانند. این نمک با مش ۱۰۰ و ۱۱۰ که به نام های نمک کریستالی، نمک زبره و… شناخته می شود یکی از پرطرفدارترین نمک ها در تولیدات کارخانه می باشد. از نمک شکری بیشتر برای حفاری و احیای رزین استفاده می شود. در صورتی که در منطقه ای هستید که رطوبت بالایی دارد، برای جلوگیری از کلوخه شدن نمک، بهتر است از نمک شکری استفاده کنید. البته این نمک در خوراک دام و طیور، خود را نشان می دهد و برای طیور، مناسب نیست. از نمک شکری برای دستگاه های نمک پاشی، به عنوان نمک مکانیزه هم استفاده می شود

 

تولید نمک شکری:

برای تولید نمک شکری با کیفیت بالا باید در انتخاب سنگ نمک دقت کرد.

از این رو شرکت با  به کارگیری مهندسان معدن کارکشته، بهترین و خلوص بالاترین سنگ ها را از معادن گرمسار که یکی از مهم ترین قطب های نمک ایران می باشد، برگزیده می شود.  سنگ نمک ها، طبق آنالیز حاصله در آزمایشگاه نمک به مرحله خردایش و سَرَندی شدن ارسال می شوند. کوشش تیم تولید ما همسانی دانه های نمک شکری و کم کردن پراکندگی دانه بندی می باشد. در انتها، محصول مانده بر روی سرند دوم، محصول نهایی ما برای این نوع می باشد. ما کیفیت محصول خود را با بسته بندی آن در کیسه های لمینت به نحو احسن به پایان می بریم. لازم به ذکر است که این شرکت توانایی بسته بندی محصول تولیدی نهایی خود را در کیسه های ۲۵ کیلوگرمی، لمینت، جامبو بگ، فله و … را نیز دارد.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *